Over ons

Al sinds 1991 staat de familie Veldman bekend als een ambachtelijke slagerij waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Grondlegger Obe Veldman heeft altijd als streven gehad om enkel de beste producten te gebruiken en te verwerken in de slagerij. Dit principe is nog altijd de zien en te proeven in onze hedendaagse ambachtelijke slagerij in Joure.


Binnen onze slagerij werken wij met runderen uit de regio, welke in de omgeving bij collega's worden geslacht. Nadat ze geslacht zijn komen ze terug bij ons in de slagerij, waar ze van kop tot staart worden verwerkt tot de fijnste producten. Bij iedere geslachte koe komt er ook lever, kopvlees en runder hart beschikbaar. Toen in 2021 vroeg een klant wat we met deze vleesdelen deden, want als we er niks mee zouden doen, dan zou hij het graag gemalen willen hebben voor zijn viervoeter. Dat was het begin van Ambachtelijke Diervoeding. We zijn begonnen deze vleesdelen te malen en van mond tot mond werd bekend dat wij een adres waren voor goed & puur vlees voor de hond. Langzaam begon dit te groeien, totdat we aan het einde van 2021 besloten om het ook online (ook via bol.com) te verkopen. Sindsdien is deze bedrijfstak uitgegroeid tot wat het nu is. Er zijn diverse soorten vlees voor de hond bij gekomen en daarnaast zijn we sinds dit jaar ook begonnen met de verkoop van brokken voor hond en kat.